La nostra filosofía

Cooperació

Creiem en processos col·laboratius que reberteixen en el benestar físic i emocionals tant de les treballadores com de les clientes.

Creativitat

Posem els nostres coneixements a l'abast de tothom amb mètodes innovadors tant en l'àmbit educatiu com en el de la creació artística.

Igualtat

Prioritzem la igualtat de gènere, la diversitat d'orígen, edat i classe social de l'equip i les col·laboradores per tal de contribuïr a la millora social.

Qualitat

Som un equip multidisciplinar amb àmplia experiència i formació amb una trajectòria consolidada creant productes d'alt nivell.

Sostenibilitat

Defensem que la sostenibilitat ecològica millora els procesos del projecte, tot contribuïnt a fer un planeta més habitable.

Innovació

Experimentem amb l'ús de l'intel·ligència artificial, explorem nous formats creatius i nous mètodes educatius i de cura de les persones.

El nostre equip

Anna Agulló Prieto

Creadora multidisciplinar

Nascuda a L'Hospitalet. Soc actriu, directora, escriptora i mentora creativa. Vaig estudiar Comunicació Audiovisual (UAB), Cinema (UM de Xile) i també he estudiat pintura, dansa, cant i altres disciplines artístiques. També m'encarrego del naming.

Rubén Prieto
Rubén Prieto
Laura Casafont

Directora Benestar Emocional

Graduada en Psicologia, es dedica al benestar integral de les persones. Té experiència en PNI, Ioga, resolució de conflictes i acompanyament respectuós a infants i adolescents. És experta en dinàmiques d'equip.

Pilar Duran
Pilar Duran
Pilar Durán Agulló

Màrqueting i guió

Postgrau de Guió a la UPSA i Màster d'Escriptura Creativa a la US. Professional del Màrqueting Digital i professora de Màrqueting i Publicitat a la Cambra de Comerç de Sevilla.

Laura Casafont
Laura Casafont
Rubén Prieto

Creador audiovisual i Guionista

Actualment es dedica al guió i la creació del "Diario Carismático". El seu projecte conjunt "El Renacimiento 1984" compta amb un llarg recorregut en plataformes digitals. El seu referent principal és Eric Rohmer.

Mireia Rodó Bordera

Dansa i moviment

Amb 10 anys d'experiència en Dansa Bollywood i 5 anys d'autodefensa feminista contribueix al benestar de l'equip i a fer tallers per a les usuàries.

Marc Nebot Biarnés

Director de Benestar físic

Fisioterapeuta i osteòpata amb formació en PNI. S'encarrega de la salut fisíca de l'equip per alleugerir la càrrega dels cossos a causa de la nostra feina.

Yolanda Sánchez Forés

Il·lustradora i divulgadora feminista

Amb dos contes infantils publicats i la seva sèrie “Referents femenins reals” contribueix a l’associació amb les seves il·lustracions i amb els seus tallers sobre salut sexoafectiva i reproductiva per a dones.

Júlia Faneca

Directora d'Igualtat

Experta en polítiques de gènere, gestió cultural i producció en l’àmbit cultural. Responsable del nostre Pla d’Igualtat. També és ballarina, actriu i professora de dansa contemporànea.

La nostra visió

Volem dignificar i desprecaritzar el sector artístic i fer més accessible la cultura. Defensem el poder transformador de l'art i el posem al servei de contribuïr a una societat més justa i amable.

La nostra missió

Oferim productes artístics i  serveis d'educació creativa amb condicions digners per a les treballadores. Comptem amb un equip divers per tal d'arribar a tota mena de persones i necessitats econòmiques.