1. Aprendràs a alliberar el teu talent!

2. Entendràs com generar emocions en el teu públic

3. Aprendràs a trobar la teva propia veu per a distingir-te de la resta

4. T'animaré a compartir les teves creacions amb el teu entorn

1. Analitzem el teu projecte

2. Creem estratègies originals per a començar-lo o desbloquejar-lo.

3. Fem el seguiment durant el temps que el necessitis

4. Evaluem conjuntament el resultat

Acompanyament a projectes

Desbloqueig creatiu

Creativitat: El pensament creatiu és necessari per al desenvolupament complet de les capacitats de les persones i dóna eines per a la resolució de problemes.

Expressió: A través de la nostra creativitat podem manifestar els nostres pensaments i sentiments, expressar ens allibera i ens dóna sensació d’autorealització.

Educació emocional: Volem que el receptor de les nostres creacions no només entengui el procés racionalment, sinó també generar-li una resposta emocional.

Pensament crític: Aprendre a no assumir els discursos d’altres com a veritats absolutes. Ser capaços d’identificar com estan construïts ens converteix en persones menys manipulables.

Autonomia: Aprendre a compartir el teu propi procés creatiu amb el teu entorn sense perdre la teva propia personalitat artística.

Autoestima: Veure que ets capaç de crear i sentir que formes part d’un equip on el teu rol és essencial per al bon funcionament del projecte, potencia la teva autoestima.

Empoderament: Adquirir tots aquests recursos creatius et dóna forces com a individu per contribuir fer una societat més igualitària.

Cooperació: Els vincles que s’estableixen en aquestes sessions potencien la cohesió entre creadores i creadors.

VALORS